Пізнаваймо ж Україну разом!

2018-05-12

/Files/images/подорож.jpg

Екскурсія до Асканія-Нова

Учні школи відвідали біосферний заповідник Асканія -Нова.

Діти прогулялися дендропарком, побачили красу дикої природи, дізналися багато цікавих фактів та неймовірних історій, пов’язаних із цією місцевістю, відвідали зоопарк, у якому знаходиться багато видів диких та рідкісних тварин. 2,5 години екскурсії промайнули непомітно. Вирішили ще самостійно прогулятися парком, поспостерігати за птахами, які почувають себе справжніми господарями у ньому. А потім, придбали сувеніри напам’ять і … додому. Повезли з собою незабутні враження, унікальні фотографії.

Переконалися, що Асканія-Нова – одне із семи чудес України. Ще багато цікавого чекає нас попереду.

Екскурсія до національного заповідника на острові Хортиця.

Діти школи відвідали батьківщину Запорозького козацтва − Острів Хортиця, що є одним з найбільших островів Дніпра, який лежить практично в центрі Запоріжжя. На острові Хортиця знаходиться національний клуб «Запорозька Січ»: відтворена реконструкторами старовинна козацька фортеця XVI-XVIII століття, де будови і декор виконані в національних традиціях.

Учасники екскурсії познайомилися з історією міста Запоріжжя, з життям та побутом українських козаків. Діти мали можливість побачити, як жили козаки на Січі, вели хазяйство, які були козацькі школи, що робили у пушкарні, де розташовувалися будинок кошового отамана і церква. Цікавою була виставка старовинних прасок, розповідь про козацькі ремесла, прапори, уніформу запорізьких воїнів. Національний колорит, що панує на козацьких землях, надовго залишить приємні спогади у дитячих душах.

Усі учасники отримали велику кількість позитивних вражень від екскурсії.

Галерея "Травень. Пізнаваймо ж Україну разом!"

Кiлькiсть переглядiв: 244

Новини

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031